Rabu, 24 Jun 2015

Asssalamualaikum.....

Salam kasih sayang dari kekNis untuk semua pembaca yang budiman ni.....

Firts,terima kaSih bebanyak na sebab sudi singgah lepak2 kat kekNis punyer blog ni....hehe....biasa2 jew coz kekNis baru jew nak berjinak3 dengan blog....ermmmm rasa best la pulak bila ada blog sendiri ni.....boleh kongSi macam2 maklumat2...cerita2 manfaat..tazkirah ...dan yang paling beSt...harap3 dapat juga tolong kawan3 kat luar sana untuk hidup dengan lebih SIHAT & BAHAGIA....😊😊😊

Sebelom tu...mai kekNis perkeNalkan diri dulu na.....
ringkas2 jek....keknis ni...asalnye dari negeri cik siti wan kembang....mak pun asal sana....abah pulak orang penang...itu pasal ler kekNis pun punya loghat ada ler piow2 wa kaw2 utagha  ckit na....😊😊😊 kelate pun boleyhhh....memey panda la nok kecek ...😀😀😀

Dah berkahwin ye...anak pun dah 3 orang...suami kekNis orang peRak...mngajar kat sekolah Rendah agama kat piNeng ni..anak2 plk  lahir di pineng nih haa...maka terjadilah kami kluarga utagha +pantai timur...
mmg best la campuran ni...ank kekNis yg suLung pun pandai keCek klate...pineNg tu..xyah cakap ler..pioww giler dia nyembang...kikiki....

KekNis ni suriRumah ...dulu..mngajar kat skolah yang sama tempat ler ngan suami...tapi,bila anak dah makin ramai...rasa nak berhenti tu meluap2 ..sebab nak tumpu jaga ank2...ye la ..sian kat depa kan...kekNis  ngan suami keje hbis klas pukul 4..klu ada meting ka...extra kelas ka...sukan ka...nak x nak..pukul 6 jgk ler bru boleh amik ank2..kdg2 lajak sampai pukul 7 pun pernah...
anak2 plak jnis tido awal..lpas maghrib tu,kompem depa smua dah lena ...so,hari2 lagu tu la kalu hari skolah...pi htr pagi2..amik depa pun dah lewat petang...malam plk..tudiaaa aihhh..punyer awai depa tidoq...masa ngan depa dulu mmg kurang la..ksian tgok anak2...kdg2 tgok air muka depa time depa tidoq tu..menangis tau kami..rasa mcm depa kurang kasih sayang..kami xdak masa nak main ngan anak..so...amik keputusan berhenti keje setelah hampir 6 tahun berkecimpung dalam bidang perguruan ni...
tapi,kekNis bersyukur sangat...sebab Allah taqdirkan keputuSan yang terbaik buat kekNis sekeluarga...yela...mana ler x seronoknya,jadi surirumah ni..hidup tenang woo...xde tekanan tempat keje..xpikir masalah nak pi kurSus bagai sampai terpaksa tinggalkan ank2...dok umah jew...sepenuhnya jaga keperluan suami dan anak2...Allahhhh...memang Bahagia sangat...!!😍😍😍
besaq Pahala weyh....Alhamdulillah...

Jadi,bile dok umah ni...ade ler ckit rasa nak cari income sendiri...so,kekNis pun minta izin ler dgn suami nak buat bisnez kat online..makanya...terciptalah page " as-Sidr shop & Collection " kt fb...kekNis juai baju2 muslimah..jubah..skirt labuh dan kelambu moden....so far..,Alhamdulillah..cust sentiasa ada..syukur...yang paling lariss tu,kelambu ler..ada kadang2 yg order sampai 5 6 unit...best2...masyukkk😆😀😀

Pastu,nak di ringkaskan cerita...masa mngandung anak ketiga..kekNis tak berapa nak sihat...badan lemah..xlarat..alahan teruk ler jgk time tu...makan mmg xlalu ler...so,tercari2 ler kot2 ada supplement yabg boleh bagi tenagA ...Alhamdulillah dlm dok tercari2 tuh...dok berdoa minta2 dpt ler supplement terbaik..Allah izin jumpa ngan adik yg jual ESP SHAKLEE...beli ngn dia..pastu masuk jdi ahli sebab nak dpt harga murah..

Wah wah....memang teruja ler kekNis bila dpt Esp ni...Walla ler keSedapannya...doh tu plak...lpas minum ESP tu..mmg terasa lain...badan jadi bertenaga..sihat...makin ceria...mmg kekNis ras syiookk sangat..syukur....lpas lebih kurang  2 minggu kot rasa2nyer...tengok2 kulit muka..ltudia aihh...lain sangat..makin lembab...jerawat pun dah xnaik...yg paling best...suami puji.."wshhhh..isteri abg makin putih la.."

Syok la weiii...💃💃💃😍😍suami puji tu...dah tu,ape lagii...bila jew nak habis ESP ni....terus jes pi beli siap2 buh kt rumah...xmau miss langsung...rugii oo....
Dah jatuh cinta dgn ESP dah...

Oopps...panjang ler plk crite ni, asal nak crite pasal diri sendri jek..sory na...ok ler...apa2 pun harap korang sudi lah yer baca blog kekNis lepas nim moga ada manfaat bersama....

Sekian dulu la na...kekNis nak siapkn umah jap...basuh kain..masak...ye la...SuriRumah kan....sambil2 tu..kekNis amik order Shaklee ni...jadi sesapa yang nak mkn supplement shaklee ka...nak join ahli ka...boleh mai roger kekNis na...cow cunCun dulu na.....


KEKNIS_SHAKLEE
SID: 1151827
☎011-2743 9618
ASSALAMUALAIKUM...

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...